Auto slaat over de kop op de Zuidstedeweg

Een automobilist is zondagavond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Zuidstedeweg in Nieuwegein. De man kwam rond 19.00 uur vanaf de A2 en reed via de Wijkerslootweg in de richting van het ziekenhuis. In de bocht ter hoogte van de A.C. Verhoefweg raakte de automobilist de macht over het stuur kwijt. De wagen sloeg over de kop, ramde een hekwerk en kwam tot stilstand tegen een heg.

Een bewoner van het appartementencomplex aan de Appelvink laat onze redactie weten: ‘Wij hebben het ongeval meegekregen. Hoorden ineens een enorme klap tijdens televisie kijken. Toen naar buiten gerend, daar waren voorbijgangers al aan het helpen. Ook hadden zij de ambulance gebeld. Die was er super snel (met hooguit 5 minuten.) De bestuurder was gewond, wij zagen vanaf de gallerij van de flat dat de man veel bloedde. Hij had een grote witte knuffelbeer in zijn auto die onder de bloedvlekken zat.’

De bestuurder is met spoed naar het St. Antonius ziekenhuis overgebracht. De man had meerdere snijwonden en last van zijn rug.

Ook de auto is door het ongeluk total-loss geraakt. Aan de andere kant van de geraakte heg stonden meerdere auto’s geparkeerd op de Appelvink, ook daarvan zijn enkele auto’s beschadigd geraakt. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!