Auto rijdt door na veroorzaken ongeval

Op maandag 9 juni veroorzaakte een automobilist op de AC Verhoefweg een ongeval waarbij een motorrijder lichtgewond raakte. De politie is op zoek naar getuigen van dit ongeval.

Rond 12.30 uur reed de motorrijder, een 18-jarige man uit Nieuwegein, op de A.C. Verhoefweg toen hij op de rechterrijstrook, richting Nieuwegein Centrum, moest wachten voor een rood stoplicht. Een auto, vermoedelijk een grijze Ford, kwam tot stilstand op de naastgelegen rijbaan. Toen beide voertuigen weg reden om rechts af te slaan in de Zuidstedeweg werd de motorrijder afgesneden door de auto. Hierbij kwam de motorrijder ten val en raakte lichtgewond. Volgens het slachtoffer zaten er vermoedelijk een oudere man en een oudere vrouw in de auto, beiden met grijs haar. Na zijn val zag hij dat de auto rechts afsloeg in de richting van het ziekenhuis.

Was u omstreeks 12.30 uur in de buurt van de kruising A.C. Verhoefweg en Zuidstedeweg en bent u getuige geweest van dit ongeval? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Dan kunt u bellen met 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren