Auto-inbrekers op heterdaad aangehouden

De politie heeft donderdagavond 3 januari twee jongens op heterdaad aangehouden, omdat zij hadden ingebroken in een auto. De politie is nog op zoek naar een derde jongen.

Agenten surveilleerden rond 22.05 uur in de omgeving van het Nypelsplantsoen. Op een gegeven moment zagen agenten drie jongens zich verdacht ophouden bij een geparkeerde auto op het Nypelsplantsoen ter hoogte van de Sluyterslaan. Het drietal was druk doende in te breken in de auto. Plotseling liepen de jongens weg omdat zij mogelijk gestoord werden tijdens de inbraak. De agenten bleven wachten in de buurt van de auto omdat, men het vermoeden had dat de jongens terug zouden komen.

Na enige tijd bleek het vermoeden juist en zagen zij de jongens weer terugkomen. Twee van de drie jongens gingen in de auto zitten en doorzochten het voertuig. De agenten grepen in en hielden twee van de drie jongens, beiden 15 jaar uit Nieuwegein, aan. De derde jongen zag kans uit handen van de politie te blijven. De verdachten werden voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk