PvdA in Nieuwegein komt met haar kandidatenlijst en verkiezingsprogramma

Dinsdag 28 november jl. hebben de leden van de PvdA Nieuwegein in Fort Vreeswijk hun kandidatenlijst en verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 vastgesteld. Hiermee is een start gemaakt om ook de komende jaren het sociaaldemocratisch geluid goed te laten horen. Een enthousiaste club raadsleden zal vanaf maart 2018 het verkiezingsprogramma zoveel mogelijk gaan uitvoeren.

In het verkiezingsprogramma van de PvdA Nieuwegein staan bestaanszekerheid en geluk centraal. De crisis is dan misschien voorbij, voor veel mensen is bestaanszekerheid nog lang niet vanzelfsprekend. De PvdA stelt de mens centraal, rekent af met onzekerheid en systeemdenken en geeft mensen kansen. Lijsttrekker Hans Adriani over het verkiezingsprogramma: “De PvdA Nieuwegein laat met het programma “PvdA, gelukkig wel”, zien dat er belangrijke keuzes te maken zijn in de gemeente. Juist lokaal, in de wijk en in de buurt moet het gaan om zekerheid over wonen, opgroeien in een veilige omgeving, een baan en goede zorg. Als we dat goed regelen, is er ruimte voor geluk. De aankomende gemeenteraadsverkiezingen gaan echt ergens over.”

Naast het verkiezingsprogramma is ook de kandidatenlijst vastgesteld. De lijst laat een mooie mix zien van ervaring en nieuwe talenten. Na lijsttrekker en huidige wethouder Hans Adriani staan op de lijst fractievoorzitter Marianne Spalburg, Vincent van Esch, Emiel Holtermann, raadslid Casper Langerak, Mitchel Nebbeling, Raadslid Anton Jägers, Mart van der Linden, Arnold Houwer, Guido Bamberg, Gerard Olthuis, Johan van der Steen en Ton Jägers. Op plek 14 staat ‘Nieuwegeiner van het jaar’ Rita Vermeulen als lijstduwer.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren