Katern

Auto in de brand op de Sonatelaan

Een auto is in de nacht van donderdag op vrijdag volledig uitgebrand aan de Serena- delaan/Sonatelaan in de wijk Zuilenstein. De brand werd rond 02.15 uur ontdekt door buurtbewoners.

De brandweer werd opgeroepen en die doofde ter plaatse het vuur. Het is niet voor het eerst dat er op deze parkeerplaats een auto in brand wordt gestoken. In 2007 moesten zes auto’s het ontgelden. De politie doet onderzoek en vermoed brandstichting.

Eerder op de avond, rond 23.30 uur, moest de brandweer ook in actie komen voor een schoorsteenbrand bij een woning aan de Deventerschans. Ook hier had de brandweer de brand snel onder controle. Bij aankomst bleek de ladderwagen niet direct te werken maar na enkele herstarts kon de brand geblust worden vanaf het dak.

Onze fotograaf Frits Kleppe was ter plekke en maakte enkele foto’s. (Klik op het fotocameraatje hieronder voor de foto’s van beide incidenten)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren