Katern

Atverni Voorjaarswandeltocht

Zoals ieder jaar organiseert atletiekvereniging ATVERNI in maart een wandeltocht in en om Nieuwegein. Ook dit jaar kan er weer gelopen worden op zondag 17 maart aanstaande. Er zijn trajecten uitgezet van 10- 20- en 30 km. Ontdek vanuit Nieuwegein, Utrecht en Leidsche Rijn.

Route
Via Papendorp, met een verrassende wandelroute, loopt u naar de recreatieplas Strijkviertel en al (ijs)vogel spottend door Het Meentpark. U kunt gratis een stukje historie proeven in Het Castellum Hoge Woerd, van een Romeins Fort en schip. Geniet van de wandeling door Leidsche Rijn met het mooie Maximapark. Wandel over de Daphne Schippersbrug en Prins Clausbrug, over het Amsterdam Rijnkanaal.

Afhankelijk van de gekozen afstand, gaan de wandelroutes zoveel mogelijk door en langs het groen van de bebouwing van Nieuwegein en Utrecht (Vleuten-De Meern en Leidsche Rijn). Ook een stukje Utrecht én het Amsterdam Rijnkanaal zijn onderdeel van de verrassende routes die wij voor u hebben gemaakt.

Aanmelden en kosten
Deelnemers ontvangen een routebeschrijving, bovendien is de route met pijlen uitgezet. De inschrijving en start is in de kantine van ATVERNI op Sportpark Galecop aan de Galecopperzoom 6 in Nieuwegein. De starttijden zijn tussen 08.00 uur en 12.00 uur. Voor alle afstanden zijn de inschrijfkosten € 3,50. Leden van de KWBN betalen € 2,50. Meer informatie is te verkrijgen bij de organisatie via: wandelen@atverni.nl of telefonisch: 030-6047504.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren