Attelierroute Nieuwegein

Sinds lange tijd vindt er in Nieuwegein weer een Atellierroute plaats. Op 8 & 9 juni aanstaande kunt u weer genieten van lokale kunstenaars in hun eigen omgeving. Op vrijdagavond 7 juni om 20.00 uur, zal wethouder Hans Reusch, in het Atrium van het Stadshuis, de feestelijke opening verrichten van de eerste KunstGein Atelierroute. De opening vormt de aftrap van twee dagen vol kunst kijken, beluisteren en vooral genieten, van kunst met een kleine en met een grote K voor jong en oud. Klik hier voor alle deelnemende kunstenaars.

Tijdens de opening kunt u genieten van de centrale expositie met 70 kunstwerken, van elke kunstenaar een. Allerlei informatiemateriaal ligt klaar en kunt u kijken naar een foto- filmpresentatie waarin foto’s van de kunstwerken gecombineerd zijn met filmbeelden van een voordracht van woordkunstenaar Marjo Rashid-Stals. Zij woont in het koninkrijk Bahrein en schreef 12 gedichten op 12 kunstwerken die in het Atrium worden getoond. Kijk op de website van KunstGein voor meer informatie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren