Astrid Lindgren

U wilt dat uw kind wordt wie het is. Dat hij of zij zich met lichaam en geest steeds meer ontplooit. U wilt zien dat uw kind zich prettig voelt met andere kinderen. En hoe uw kind zijn of haar persoonlijkheid ontwikkelt. Dat kan bijzonder goed als het kind jong is en met verschillende kinderen in contact komt. Wellicht wilt u als ouder ook uzelf ontplooien met activiteiten. De professionele kinderopvang van Astrid Lindgren is er daarom voor uw kind en voor u.

U heeft bij Astrid Lindgren Kinderopvang de vrije keuze. Bepaal zelf op welke dagen u uw kind toevertrouwt aan onze deskundige verzorging. Vaste, full- en parttime leidsters met vaste groepen zorgen ervoor dat uw kind zich gehecht en geborgen voelt. Wij zijn alle werkdagen open van 7.15 tot 18.00 uur. Dat geeft u vrijheid en een vertrouwd gevoel tegelijk.

Astrid Lindgren is de schrijfster van de Pippi Langkous verhalen en van nog veel meer kinderboeken, zoals ‘superdetective Blomkwist’, ‘Bolderburen’, ‘Lotta uit de Kabaalstraat’, ‘Karlsson van het dak’, ‘Ronja de roversdochter’, ‘de gebroeders Leeuwenhart’ en nog veel meer.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren