Ashanty Kupper wint Nieuwegeinse voorleesfinale

Ashanty Kupper (foto) van basisschool De Toonladder locatie Zuilenstein, is verkozen tot de beste voorlezer van Nieuwegein. In het bomvolle theater van het Oosterlicht College , las Ashanty voor uit haar lievelingsboek Dagboek van een muts. Het fragment was goed gekozen en erg humoristisch. De jury vond haar optreden ‘rustig en duidelijk’. Ashanty kreeg de enorme wisselbeker uitgereikt uit handen van de voorzitter van de jury en mag meedoen aan de Utrechtse finale.

Yen Li Witsenboer van de Schouw en Anniek Meyer van de Koningin Beatrixschool werden tweede en derde in deze sfeervolle en spannende voorleeswedstrijd die werd georganiseerd door bibliotheek De tweede verdieping.

De andere finalisten waren: Beryll Amo van de Toonladder, Vera van de Bunt van de Prinses Margrietschool en Ayman Baghdadi van de Daltonschool Uniq. Alle kandidaten kregen flinke aanmoedigingen van hun klasgenoten die mooie spandoeken en uitbundige borden hadden gemaakt ter ondersteuning.

Ashanty doet namens Nieuwegein mee aan de provinciale finale die plaatsvindt op donderdag 26 maart in theater De Kom.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren