Asfaltering Noordstedeweg op 25 en 26 april

De afronding van de werkzaamheden aan de Noordstedeweg vanaf de Doorslagbrug tot aan de rotonde met de Sluyterslaan komen in zicht. De laatste loodjes wegen het zwaarst, luidt het spreekwoord. Maar dan is dit gedeelte Noordstedeweg toch echt gereed. Donderdag 25 april a.s. wordt de asfalt onderlaag aangebracht op het fietspad en de rijbaan. Vrijdag 26 april wordt een cruciale dag. Deze dag wordt de deklaag geasfalteerd. De weg krijgt zijn definitieve deklaag en ook het fietspad krijgt zijn definitieve rode asfalt.

Vanwege de werkzaamheden op deze twee dagen zullen verkeersleiders het verkeer regelen. Volg de aanwijzingen van de Verkeersleiders. Op beide dagen zal het eenrichtingsverkeer zoals dat nu ook van kracht is van toepassing zijn.

Ten tijde van de werkzaamheden is de Lantaarnstede afgesloten. Hierdoor is de parkeergarage van het Stadshuis en het aangrenzende parkeerterrein niet toegankelijk via de Noordstedeweg. De parkeergarage blijft wei bereikbaar via de andere in-uitgang via de volgende route; Zuidstedeweg-Voorstede-Zoomstede-Nachtwachtstede. Ook personeel en bezoekers van NVM en Dyade moeten gebruik maken van deze route.

Op beide dagen is het expeditie-hof van Saturn/Jumbo en de parkeergarage van de bewoners siecht bereikbaar. U wordt als bewoner verzocht er rekening mee te houden dat u op beide dagen van 07.00 tot 16.00 uur geen gebruik kunt maken van de in-en uitrit van de parkeergarage. Zodra het asfalt afgekoeld is en bereden kan worden, zal de in-en uitrit weer vrijgegeven worden en kunt u weer gebruik maken van de parkeergarage.

Vanaf vrijdagavond 26 april is dit gedeelte Noordstedeweg weer open voor al het verkeer en vervalt het eenrichtingsverkeer. Ook de fietsers kunnen dan gebruikmaken van het nieuwe fietspad. Op maandag 6 mei wordt gestart met de aanleg van de volgende fase (rotonde Sluyterslaan tot de Schouwstede) van de Regionale fietsverbinding Binnenstad.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk