Artistiek zomerprogramma Nieuwe Baten

Na de Gras-Festivals en Coronaconcerten van de vorige zomers, biedt Stichting De Baten dit jaar opnieuw een zomerprogramma aan voor bewoners en omwonenden van De Nieuwe Baten. De workshops starten op 25 juni dus meldt u snel aan.

Kom dansen, zingen of dichten
Wat dacht u van een workshop ‘spoken word’ of een korte danscursus waarin u individueel leert dansen? Of zingt u graag? Onder leiding van een professionele koorleider kunt u meedoen aan zes repetities waarin een eigen repertoire wordt opgebouwd. Bij animo gaan we door als buurtkoor.

Start een eigen band
Getalenteerde muzikanten kunnen zich opgeven voor een band. Wij regelen een locatie en bandleider die de band helpt met het opstarten, repertoire kiezen en repeteren.

Hoe meldt u zich aan?
De workshops vinden plaats in juni, juli en augustus. Heeft u zin om mee te doen aan dit artistieke zomerprogramma? Geef u dan snel en kosteloos op via de website van Stichting De Baten. Tijdens het zomerprogramma wordt de Coronaregelgeving van de overheid gevolgd. Bij te veel aanmeldingen is het vol = vol. Bij te weinig aanmeldingen kan een cursus komen te vervallen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren