Arbeidsbemiddelaar Otto Work Force en de GGD komen prikken op locatie

Otto Work Force trekt woensdag 11 augustus samen met de GGD met haar vaccinatietrailer naar het distributiecentrum van supermarktketen Albert Heijn in Nieuwegein om arbeidsmigranten te vaccineren.

Op deze manier wil Arbeidsbemiddelaar Otto Work Force en de GGD de drempel voor vaccineren verlagen en de vaccinatiegraad in Nederland verhogen. Het RIVM maakte eerder al een speerpunt van het vaccineren van arbeidsmigranten, omdat zij door de taalbarrières minder snel een afspraak maken bij de GGD.

De arbeidsmigranten bij het distributiecentrum van Albert Heijn in Nieuwegein kunnen kiezen tussen het vaccin van Janssen of Pfizer. Voor het vaccin van Janssen volstaat één prik. Naast medewerkers van OTTO Work Force zijn ook medewerkers van andere uitzendorganisaties en bedrijven in de regio van harte welkom.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren