Apotheek de Roerdomp is Alphega apotheek

Kring-apotheek de Roerdomp heeft sinds 20 februari 2014 een nieuwe naam: Apotheek de Roerdomp. De nieuwe Alphega apotheek heeft een frisse en moderne uitstraling gekregen en is gevestigd aan de Kauwenhof 10 in Nieuwegein. Apotheek de Roerdomp is één van de zelfstandige Kring-apotheken in Nederland, die de overstap naar Alphega apotheek heeft gemaakt. Het is de bedoeling dat alle aangesloten zelfstandige Kring-apotheken als Alphega apotheek verder gaan.

Alphega apotheek is met meer dan 4.700 apotheken actief in zes Europese landen. Om klanten de beste gezondheidszorg te kunnen blijven bieden heeft Kring-apotheek zich aangesloten bij dit internationale apothekersnetwerk. Zo profiteren consumenten van de voordelen van een internationaal merk. Zoals een breder assortiment zelfzorgproducten en nieuwe zorgdiensten. Met de slogan ‘Jouw gezondheid is onze zorg’ laat Alphega apotheek zien dat de zorg voor de klant verder gaat dan enkel het verstrekken van medicijnen. Alphega apotheek biedt oplossingen, die zich juist richten op preventie en denkt daarbij mee met de klant.

Bij apotheek de Roerdomp, kunnen klanten terecht voor professioneel, persoonlijk advies en informatie over al hun gezondheidsvragen en receptgeneesmiddelen. Daarnaast heeft de apotheek een uitgebreid assortiment zelfzorgproducten, zoals pijnstillers, hoestdranken en speciale huidverzorgingsproducten. Binnenkort wordt het assortiment uitgebreid met het wereldwijd beroemde merk Boots Laboratories. Klanten kunnen uiteraard blijven rekenen op de vertrouwde service van het apotheekteam van apotheek de Roerdomp.

Caitlin Sorrell, Managing Director van Alphega Pharmacy Europe, voegt toe: ”Alphega Pharmacy blijft zich versterken en de aansluiting van Kring-apotheek bij Alphega verhoogt het profijt van heel het zelfstandige apothekersnetwerk. We kijken ernaar uit om nauw samen te gaan werken met de zelfstandige apotheken in Nederland.”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren