Anne Kersbergen (11) benoemd tot ambassadeur KidsClub

Afgelopen woensdag 5 juni is de 11-jarige Anne Kersbergen als ambassadeur benoemd voor de KidsClub van het Wijknetwerk Fokkesteeg. Ns haar benoeming is de jonge wijkbewoonster uit Fokkesteeg onmiddellijk aan het werk gegaan. Dit deed zij samen met haar collega-ambassadeur Fay van Zuilen (9). Fay was onlangs nog aanwezig bij de start van de Community Art in de wijk.

Anne Kersbergen (links) samen met Fay van Zuilen (rechts)

Nadat Fay bij Anne haar badge had opgespeld en gefeliciteerd zijn ze samen vertrokken naar Basisschool de Schouw, waar zij een afspraak hadden met de directeur. Na zich te hebben voorgesteld als ambassadeur KidsClub Wijknetwerk Fokkesteeg, hebben ze gesproken over de KidsClub die 25 september aanstaande weer van start gaat en vervolgens iedere 2e woensdag van de maand.

Ook hebben ze gesproken over het aankomende Jubileumfeest op 5 en 6 juli en mochten posters in de school ophangen.

Terwijl Fay en Anne door de school liepen kwamen ze nog kinderen tegen en hebben die geïnterviewd. Vragen als: “Wat zou jij leuk vinden om te doen bij de KidsClub” en “Waar ben jij goed in?”

“We streven er naar om een leuke groep kinderambassadeurs bij elkaar te krijgen die kinderen motiveren om deel te nemen aan de KidsClub en zo ook een mooie basis te leggen voor participatie van de jeugd, in de toekomst van het Wijknetwerk Fokkesteeg. (De KidsClub is er voor kinderen vanaf 4 jaar)”

One thought on “Anne Kersbergen (11) benoemd tot ambassadeur KidsClub

 1. Conny van der Wal

  Hallo,

  Wat een leuk en tof initiatief : Kinderambassadeurs/KidsClub.

  Anne van harte gefeliciteerd!
  De jeugd heeft de toekomst…!

  Heel veel suc6.

  “Jeugdige” groet van:
  Conny van der Wal.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren