Anna van Rijn-penning voor Gerry Dekker

Afgelopen maandag 2 november was een bijzondere dag voor Gerry Dekker uit Nieuwegein. Niet in de eerste plaats omdat zij op deze dag de prachtige leeftijd van 80 jaar bereikte, ook ontving zij -digitaal- namens burgemeester Frans Backhuijs de Anna van Rijn-penning voor haar verdiensten.

Mevrouw Dekker ontving de erepenning en een bos bloemen via haar zoon die op visite kwam. De Anna van Rijn-penning is bedoeld voor hen, die zich belangeloos  op buitengewone wijze, hebben ingezet voor stad en samenleving Nieuwegein. Mevrouw Dekker is zo’n persoon die zich al jarenlang inzet voor het welzijn van anderen.

Zo vervult zij al vele jaren een belangrijke rol bij het voortbestaan van de Stichting Roemeense Kinderhulp. Ook is mevrouw Dekker vanaf de eerste dag dat het wooncomplex De Dichter bestaat actief betrokken als lid van de bewonersgroep om het leven bij De Dichter extra invulling te geven.

Ondanks haar mooie leeftijd is mevrouw Dekker nog altijd een zeer actief en betrokken persoon. Zoals mevrouw Dekker het zelf lachend verwoordt: “Het houdt mij fit en geeft mij veel plezier!”

Linksboven mevrouw Dekker

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren