Anna NEXT VMBO op sociale top in Eindhoven

Op de Sociale Top 2017 afgelopen week in Eindhoven ontmoetten 700 inspirerende ondernemers, bestuurders, wetenschappers, vrijwilligers, professionals en andere voorlopers en dwarsdenkers elkaar om in gesprek te gaan over uitdagingen rondom zorg, onderwijs, wonen, werk, sport, cultuur, veiligheid en integratie.

Er werden ideeën uitgewisseld over hoe het beter kan in Nederland. Hoe bouwen we samen aan een samenleving waarin mensen steeds meer verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en elkaar? En hoe kan de overheid ondersteuning bieden aan mensen die het echt nodig hebben? Mohamed Chaabi, docent maatschappijleer op Anna NEXT VMBO aan de harmonielaan mengde zich vol vuur in de discussies.

Hij probeert de discussie op allerlei wijze de school in te halen. Politici van divers pluimage gingen het debat al aan met zijn leerlingen. Ook nam hij ze mee naar Den Haag voor kennismaking met de landelijke politiek. In Eindhoven werd in een brede setting inspiratie op gedaan voor een vervolg op school. Bewustwording zorgt voor een betere houding en participerende burgers is zijn hoofdmotto.

One thought on “Anna NEXT VMBO op sociale top in Eindhoven

  1. Nicole

    Misschien dat deze bevlogen docent er ook voor kan zorgen dat de leerlingen van het Anna geen overlast meer in de buurt veroorzaken waarvan vorige week uitgebreid melding werd gedaan in diverse media.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren