Katern

Anna Lyceum wordt JET-NET-school

Het Anna Lyceum, onderdeel van het Anna van Rijn College Nieuwegein (locatie Albatros), gaat binnen het Jet-Net-programma (het Jongeren en Technologie Netwerk Nederland) samenwerken met ICT-bedrijf Ordina.

Jet-Net is een samenwerking tussen bedrijven, onderwijs en overheid. Doel van dit programma is HAVO/VWO-leerlingen een reëel beeld te geven van natuurwetenschappen en technologie in de praktijk en hen zo te interesseren voor een bètatechnische vervolgopleiding. Binnen het Jet-Net programma werken scholen met een bedrijf samen om leerlingen kennis te laten maken met beroepen waarvoor een bètatechnische opleiding noodzakelijk is.

Op donderdag 9 april zullen Stépan Breedveld (CEO Ordina), Wilma van Noort (rector Anna Lyceum) en Daphne van Deursen (projectleider Jet-Net) dan ook in bijzijn van de bèta talent-leerlingen van het Anna Lyceum de samenwerkingsovereenkomst ondertekenen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren