Amnesty Schrijfmarathon

Op donderdag 10 december 2020, de Dag van de Mensenrechten, vindt weer de Schrijfmarathon van Amnesty International plaats. Op deze dag komen wereldwijd honderdduizenden mensen in actie met brieven schrijven voor slachtoffers van mensenrechtenschendingen.

De brieven vragen om vrijlating van gewetensgevangenen en om berechting van daders van mensenrechtenschendingen. Ze geven hoop aan mensenrechtenactivisten. Ze dringen aan op het terugdringen van de doodstraf, marteling en discriminatie. De resultaten van vorige jaren bewijzen dat ‘gewone’ burgers zich met succes kunnen verenigen tegen onrecht.

Vanwege het Coronavirus zijn er dit jaar enveloppen samengesteld waarin brieven zitten die u kunt overschrijven en verzenden. Op 10 december tussen 14.00 uur en 17.00 uur zijn deze enveloppen verkrijgbaar bij de Ruilfabriek Concept Store op winkelcentrum Cityplaza. Deze winkel is gevestigd op het Plein 114 bovenaan de roltrappen (boven Rituals).

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren