Amersfoortse start-up zorgt voor volledige digitalisering van processen

Een nieuwe start-up uit Amersfoort zorgt ervoor dat het uitvoeren van audits en inspecties een stuk eenvoudiger is geworden. Zo is het mogelijk om formulieren te digitaliseren, data te verzamelen via een app en werkprocessen te verbeteren. De start-up Incontrol maakt het mogelijk in een paar gemakkelijke stappen grondige inspecties uit te voeren. 

Het idee achter de start-up is dat inspectiediensten op deze manier veel tijd kunnen besparen. Bovendien is het veel eenvoudiger om veel voorkomende zaken als het maken van formulieren te gebruiken.

Over Getincontrol.eu
Incontrol is bedacht om het verzamelen van gegevens tijdens een audit of inspectieronde te vereenvoudigen. Dit gebeurt aan de hand van een stappenprogramma, waardoor audits en inspecties efficiënter worden. Zo biedt de start-up handige tools voor verschillende audit- en inspectiebedrijven. Deze inspectie kan vervolgens zonder problemen worden doorlopen met een smartphone of tablet.

Dankzij het visuele aspect dat het bedrijf aanbiedt, is het mogelijk gemakkelijk knelpunten in een bedrijf te visualiseren en op te lossen. Het communiceren gebeurt volledig via de bijgeleverde app. Het bouwen van formulieren kan volledig worden gerealiseerd zonder kennis van programmeren. De apps zijn native en werken offline en online op smartphones en tablets. Het is ook mogelijk Incontrol te koppelen aan een huidig bedrijfssysteem. Alle data wordt veilig opgeslagen op een veilige plek. Op die manier kan de communicatie tussen backoffice en medewerkers in het veld verbeterd worden.

Het stappenprogramma
Er zijn vijf stappen binnen de software van Incontrol. De eerste stap is ‘build’, waarbij het bijvoorbeeld mogelijk is om een audit aan te maken, een checklist te maken of formulieren toe te voegen. De tweede stap van Incontrol is het uitvoeren van de audit zelf. Deze stap wordt aangegeven met ‘run’. Binnen deze fase kunnen bijvoorbeeld foto’s gemaakt worden, een checklist worden afgewerkt of processen worden gewaardeerd met voldoendes of onvoldoendes. Daarna kan de inspectie worden ondertekend.

De derde stap van InControl is ‘assign’. Daarbij kunnen eventuele knelpunten worden omgezet in een case. Aan de hand van taakbeheer is vervolgens te zien welke zaken medewerkers van een bedrijf nog op moeten pakken. Dat hoeft men niet alleen te doen, want de volgende stap is ‘collaborate’. Op die manier is het mogelijk om met collega’s aan verschillende projecten of knelpunten te werken. Als het hele stappenprogramma is afgelopen, is de status ‘done’. Dat betekent dat alle taken succesvol afgerond zijn.

Sectoren
Incontrol is een product van Maxdoro B.V. en wordt inmiddels in verschillende grote bedrijven gebruikt. Deze sectoren bevinden zich bijvoorbeeld in de installatietechniek, vastgoed en voedingsindustrie. In dergelijke sectoren kunnen installatieprocessen versneld worden en vastgoedprocessen efficiënt worden gerealiseerd. De Amersfoortse start-up heeft zich daarnaast ook gericht op de voedingsindustrie, om kwaliteitscontroles te kunnen digitaliseren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren