Ambulance en bestelbus komen met elkaar in botsing bij De Poort van Nieuwegein

Pech voor de patiënt die vanmiddag in een ambulance door Nieuwegein werd gereden. De ambulance kreeg namelijk rond 16.00 uur een aanrijding. Een geluk bij een ongeluk: er vielen geen gewonden.

De zorgambulance van de Ravu raakte op de kruising van de Wijkerslootweg en de Batauweg, ter hoogte van De Poort van Nieuwegein, de achterkant van een bestelbus. Op dat moment zat er één patiënt in de ambulance, maar die kon snel worden opgepikt door een andere ambulance om zijn weg te vervolgen. De ambulancepost zat namelijk tegenover de kruising waar het ongeluk plaatsvond.

De bestuurders van zowel de ambulance en de bestelbus raakten niet gewond. Het kruispunt werd na de kop-staartbotsing voor korte tijd afgesloten zodat de politie zijn werk kon doen. Naar de oorzaak van het ongeval wordt nog onderzoek verricht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!