Katern

Amazing songs for Proxima

Het Nieuwegeinse Popkoor Amazing houdt zondag 10 november om 15.00 uur een benefietconcert voor Proxima, Terminale Zorg in De Kom. Het doel van het concert is om vrienden te werven. De Vrienden geven jaarlijks een financiële bijdrage. Dit geld is hard nodig om het goede werk dat Proxima verricht te kunnen blijven doen.

Mensen die nu Vriend worden van Proxima krijgen 2 gratis kaarten voor het concert op 10 november. Vrienden geven jaarlijks een bedrag van minimaal 25 euro. Mensen die Vriend willen worden kunnen voor het aanmelden kijken op deze website. Het is ook mogelijk om losse kaarten voor het concert te kopen. Kaarten kosten dan 15 euro. Bellen om kaarten te reserveren kan ook, telefoon: 030-6050820 (tijdens kantooruren).

Popkoor Amazing zingt op 10 november de mooiste liedjes, van pop tot hedendaagse hits. De lekkere nummers worden afgewisseld met gedichten van dichter Ton de Gruijter. Het wordt een spetterende show, waarbij het koor zingt onder begeleiding van een live band.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren