Alzheimer Trefpunt Nieuwegein: Theatervoorstelling Helderman, Thomas Borggrefe

Thomas Borggrefe maakte al vijf voorstellingen over dementie. Voorstellingen waarin spelenderwijs veel informatie over de beleving van dementie wordt gegeven. Iedereen die met dementie in aanraking komt – of dit nu is omdat men zelf de diagnose heeft, als familielid of beroepsmatig – herkent elementen uit de voorstellingen.

Borggrefe : ‘Ik probeer mijn publiek bewust te maken van het feit dat het wezen van de mens met dementie hetzelfde blijft. Het gevoel heeft geen dementie!’ Op donderdag 22 september aanstaande voert Borggrefe zijn theatervoorstelling uit in ’t Geinlicht aan de Nedereindseweg 1.

Na afloop van de voorstellingen, gaat Thomas Borggrefe steevast in gesprek met zijn publiek. Hij beantwoord vragen en roept vragen op. Hier komt zijn ervaring als geestelijk verzorger in de zorg voor mensen met dementiezorg mooi samen met zijn talent als theatermaker. Feitelijke informatie wordt afgewisseld met ontroerende beelden en verhalen met humor.

Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. De toegang is gratis, aanmelding is gewenst. Voor aanmelding en meer informatie kunt u contact opnemen met Lianca Benschop info@mantelzorgnieuwegein.nl 06-83556874

Alzheimer Trefpunt Nieuwegein wordt georganiseerd door: Alzheimer Nederland afdeling Lekstroom, ZorgSpectrum, Santé Partners, MoVactor en Steunpunt Mantelzorg.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk