Alzheimer Café Nieuwegein over: ‘Gedrag en dementie’

Veel mensen die aan dementie lijden krijgen te maken met gedragsveranderingen. Waar komen deze gedragsveranderingen vandaan en hoe ga je daar als mantelzorger of als zorgverlener mee om? Dit zijn enkele vragen die behandeld zullen worden tijdens het Alzheimer Café van donderdag 24 september aanstaande. De locatie is deze keer gewijzigd. De avond vindt plaats van 19.30 uur tot 21.00 uur in de Emmauskerk aan het Merelplein 2 in Nieuwegein. Dit in verband met Corona.

Na het ontsmetten van uw handen en het bijhouden van de presentielijst wordt u ontvangen met een kopje koffie. Het programma begint met een interview met de gastspreker. Daarna is er gelegenheid voor het stellen van vragen en het delen van eigen ervaringen. Er wordt geen pauze gehouden. Het Alzheimer Café eindigt om 21.00 uur.

Na een periode waarin geen bijeenkomsten plaats konden vinden, ziet de organisatie er naar uit u weer te ontvangen in het Alzheimer Café. Vooraf aanmelden is verplicht. Dit kan via email: a.stock@santepartners.nl, telefoon of whatsapp 06-10459638 (Annette Stock). U kunt zich tot en met maandag 21 september aanmelden. Laat u weten met hoeveel personen u komt? Tot 20.00 uur is er betaald parkeren op het Merelplein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren