Alzheimer Café Nieuwegein over: dementie en recht

Op donderdag 27 oktober is Marco Sutters van Dijkstra-Sutter Notarissen te gast in het Alzheimer Café Nieuwegein. Ter sprake komen juridische zaken die een rol spelen bij dementie. Voorbeelden zijn kwesties als ‘blijft een wilsverklaring geldig bij dementie? Wat kun je vooraf regelen door middel van een levenstestament? Mag iemand met dementie nog autorijden? Hoe is vertegenwoordiging wettelijk geregeld voor mensen die door hun ziekte niet meer in staat zijn weloverwogen beslissingen te nemen?’ Gesprekleidster Amy van Doormaal legt dit soort vragen voor aan notaris Marco Sutter.

Het programma begint om 19.30 uur met een interview van de gastspreker, na de pauze is er gelegenheid voor het stellen van vragen en eigen ervaringen naar voren te brengen. Het Alzheimer Café eindigt om 21.00 uur. Daarna is er nog gelegenheid om een drankje te nemen en even na te praten. De toegang is gratis en aanmelding niet nodig. Het Alzheimer Café wordt gehouden in Woonzorgcentrum Vreeswijk aan de Lekboulevard 10 in Nieuwegein zuid.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren