Alzheimer Café Nieuwegein: ‘Omgaan met dementie’

Op donderdagavond 25 april is er weer een Alzheimer Café in Nieuwegein. Deze wordt gehouden in Zorgspectrum loctie Vreeswijk aan de Lekboulevartd 10 in Nieuwegein Zuid. Het begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. De organisatie is in handen van Alzheimer Nederland afdeling Lekstroom, ZorgSpectrum en Vitras.

Tijdens de avond kunt u in gesprek gaan met psycholoog Helga Harsay van ZorgSpectrum. Veel mensen die aan dementie lijden krijgen te maken met gedragsveranderingen. Waar komen deze gedragsveranderingen vandaan en hoe ga je daar als mantelzorger of als zorgverlener mee om? Helga zal ingaan op vragen vanuit het publiek om te kijken wat er mogelijk speelt en om samen te puzzelen hoe hier het beste mee om te gaan.

Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. Het programma begint om 19.30 uur met een interview met de gastsprekers. Het Alzheimer Café eindigt om 21.00 uur. Daarna is er gelegenheid om een drankje te nemen en even na te praten. De toegang is gratis en aanmelding niet nodig.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren