Alzheimer Café in ’t Geinlicht

Donderdag 24 maart van 19:30 uur tot 21:00 uur vindt er weer een Alzheimer Café plaats in ’t Geinlicht aan de Nedereindseweg 3. Het thema deze keer is: ‘Heeft mijn naaste dementie?’

Als er vermoeden is van dementie staat de wereld even stil. Hoe moet het nu verder? Kunnen wij blijven wonen waar we wonen? Wat moeten wij allemaal regelen? Hoe kan ik als mantelzorger mijn hoofd boven water houden? Waar kunnen wij beroep op doen? Er komt veel op u af als mantelzorger. Casemanager Dementie Ingeborg van den Heuvel van Santé Partners en Praktijkondersteuner voor ouderen Joke Meeuse van gezondheidscentrum de Ratelaar vertellen u tijdens deze avond meer over hoe om te gaan met signalen en waar u als mantelzorger terecht kan.

Het programma en toegang
Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. Het programma begint om 19.30 uur met een interview van de gastsprekers. De toegang is gratis en aanmelding niet nodig. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lianca Benschop. Dat kan via e-mail: info@mantelzorgnieuwegein.nl of telefonisch: 06-83556874.

Vrijwilliger worden in het Alzheimer Café?
Bent u geraakt door dementie en kunt u zich goed inleven in een ander? Wilt u een luisterend oor bieden aan mensen met dementie en hun naasten?  Wilt u met een vriendelijk en betrokken team van vrijwilligers samenwerken? Steeds weer nieuwe dingen leren over dementie? Start dan nu een carrière als vrijwilliger en bouw mee aan een beter leven met dementie.  U helpt op de vierde donderdag avond.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren