Alzheimer Café

Op donderdag, 25 januari as. vindt bij Zorgspectrum locatie Vreeswijk aan de Lekboulevard 10 weer een Alzheimer Café plaats. Onderwerp is ‘Bewegen en dementie: welke invloed heeft bewegen op het brein?’ Het begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Gastspreker is Fysiotherapeute Joanneke Heere-Dijkman.

Bewegen is voor iedereen goed, dat weten wij allemaal. Maar hoe zit het bij mensen met dementie? Welke invloed heeft bewegen op het lichaam, op het brein en op het algehele welbevinden? Hoe kun je mensen stimuleren in beweging te komen? Fysiotherapeute Heere-Dijkman weet er alles van en zal laten zien wat bewegen met mensen met dementie doet.

De zaal is open vanaf 19.00 uur en staat de koffie klaar. Het programma begint om 19.30 uur met een interview van de gastspreker, na de pauze is er gelegenheid voor het stellen van vragen en eigen ervaringen naar voren te brengen. De toegang is gratis en aanmelding niet nodig. Daarna is er nog gelegenheid om een drankje te nemen en even na te praten. De toegang is gratis en aanmelding niet nodig.

Inlichtingen en organisatie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maartje Hoens 06-10104432 of Annette Stock, 06-10459638. Het Alzheimer Café is initiatief van Alzheimer Nederland afdeling Lekstroom, ZorgSpectrum en Vitras.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk