Als ondernemer investeren in een nieuwe kantoorpand

Ondernemers van nu schakelen snel. Een gaaf idee wil hij meteen realiseren. Als daar geld voor nodig is, is de stap naar een bank vaak te groot of zelfs onmogelijk. Swishfund helpt MKB-ondernemers in het realiseren van groei, waarde creatie en het benutten van marktkansen. Ook bij het investeren in een nieuw bedrijfspand met een vastgoed lening.

Swishfund is in 2016 opgericht en een van de eerste fintech-kredietverstrekkers van Nederland. Inmiddels heeft het bedrijf een voortrekkersrol als het gaat om de ontwikkeling van innovatieve bedrijfsfinancieringen. Ondernemers moeten zo efficiënt en flexibel als mogelijk toegang krijgen tot financiering, vindt Swishfund. Met dat in gedachten wordt gewerkt aan de nieuwste technologieën om de complexiteit, waar traditionele bedrijfsfinancieringen om bekend staan, definitief tot het verleden te laten behoren.

Bij Swishfund kun je voor een korte periode een brugfinanciering aanvragen. Dit is de letterlijke brug tussen de kans die zich voordoet en het rondmaken van de eind financiering. Swishfund verstrekt leningen vanaf € 3.000 tot maximaal € 500.000 met een looptijd van 3 tot 12 maanden. Meer informatie over een vastgoed lening vindt u op de website van Swisfund.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!