Katern

Alma doet het weer! Derde dag wordt spannend

Wielrennen. Gisterenavond werd de tweede koers van de driedaagse van Nieuwegein gereden. Perfect wielerweer zorgde ervoor dat de heren vanaf de start in de aanval gingen. Na een halve ronde was het Allard Epping die probeerde een groep te verlokken een lange ontsnapping op te zetten, daarmee de toon zettend voor de verdere avond.

Uiteindelijk was het een groep van 12 man die wegkwam met daarin alle kanshebbers voor het eindklassement zoals, van Rijn, Alma en Nieuwegeiner Patrick Koeman. Diezelfde Koeman (afgelopen maandag nog tweede) mistte de uiteindelijk slag waarin Mohlman en Alma de hand hadden.

Het was uiteindelijk de man die de afgelopen twee jaar de driedaagse al won, Marcel Alma uit Harskamp, die als eerste over de meet ging.

Doordat renners hun slechtste dag van de driedaagse weg mogen strepen zijn er nog een hoop kandidaten die zich na “de Nacht van Nieuwegein” winnaar van de driedaagse mogen noemen. Daaronder Mathijs Deelen, Patrick Koeman, Peter Mohlman, Vincent van Rijn en , traditioneel, Marcel Alma.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren