Allemaal even kampioen

Zaterdag 27 juni j.l. heeft de Rotary Club Nieuwegein alweer voor de negende keer de jaarlijks terugkerende Sport- en Speldag georganiseerd. Een evenement speciaal voor jongeren met een verstandelijke beperking uit Nieuwegein en omgeving. De Rotaryclub Nieuwegein wil met haar activiteiten een bijdrage leveren aan een betrokken samenleving, contacten tot stand brengen en steun geven aan elkaar. Deze Sport- en Speldag past daar prima bij.

Na de opening van de spelen door wethouder Martijn Stekelenburg en na een spetterende ‘warming-up’, hebben meer dan zeventig kinderen op Fort Vreeswijk zich in teamverband van hun sportiefste kant kunnen laten zien. De kinderen die niet aan deze sportieve uitdaging kunnen of willen deelnemen, hebben zich kunnen uitleven met schilderen, tekenen en knutselen.

Na een zeer geslaagde en sportieve ontmoeting, zit het actieve deel er op en reikt wethouder Hans Adriani de deelnemers hun welverdiende kampioensmedaille uit. Hierna hebben de kinderen en hun ouders of begeleiders nog van een uitgebreide barbecue kunnen genieten.

Na een mooie, maar zeker ook een vermoeiende dag, waarbij het weer zich toch van een goede kant heeft laten zien, zijn de kinderen wederom huiswaarts gekeerd; enthousiast en er vast van overtuigd om volgend jaar, een jubileumjaar, weer van de partij te zijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren