Alleenstaand ouderschap

Het Multicultureel Vrouwenproject van de Stichting Welzijn Nieuwegein organiseert op vrijdag 28 maart aanstaande van 09:15 uur tot 11:30 uur de Vrouwenpraatgroep. Deze maandelijkse themaochtenden zijn voor vrouwen uit alle culturen en van alle leeftijden. Het thema zal zijn ‘alleenstaand moederschap’.

Het leven is niet altijd makkelijk. Hoe lukt het om voor het gezin te blijven zorgen ondanks dat het niet meer compleet is. Er zal worden gepraat over o.a. hoe het is om zowel vader als moeder te zijn, over de minder leuke kanten maar ook over de leuke kanten. Vrouwen kunnen elkaar tips en/of adviezen geven en ervaringen uitwisselen. Niet-alleenstaande moeders zijn ook welkom. De vrouwenpraatgroep vindt een keer per maand op de laatste vrijdag van de maand plaats in het Buurthuis Kerkveld. De toegang is gratis. De groep wordt begeleid door twee gesprekleidsters.

Als er vrouwen zijn, die kinderopvang nodig hebben dienen ze zich van tevoren aan te melden. Er wordt dan gezorgd voor gratis opvang tot 4 jaar. Aanmeldingen voor kinderopvang moeten voor donderdagochtend 12.00 uur binnen zijn op onderstaand telefoonnummer. Opgeven voor deelname of bellen voor meer informatie kan naar Mariska Eiflaar: 06 – 546 050 06.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren