Algemene Hulpdienst organiseert weer ‘Zomerfestival’ in Nieuwegein

De Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) organiseert dit jaar weer een ‘Zomerfestival’. Het evenement is speciaal bedoeld voor de vaak ‘oudere’ inwoners van Nieuwegein. Net zoals de voorgaande jaren is het ook dit jaar wer gelukt is om een gezellig programma samen te stellen. De AHN vrijwilligers staan voor u klaar om u gastvrij te ontvangen.

ahn zomerfestival

Wat in 2018 klein is begonnen is inmiddels uitgegroeid tot een gezellig activiteit waar de hulpvragers, vrijwilligers en andere inwoners van Nieuwegein dankbaar gebruik van maken tijdens de soms stille zomerweken in juli en augustus. ‘Voor sommige bezoekers is dit Zomerfestival niet meer weg te denken in de zomer en ze zien er ieder jaar weer naar uit’ aldus de organisatie.

Het Zomerfestival wordt iedere zaterdag vanaf 15 juli gehouden en duurt van 13.30 uur tot 16.00 uur waar iedere keer een activiteit wordt georganiseerd. Get Zomerfestival vindt plaats in het Petanque Centrum Nieuwegein aan de Galecopperzoom 1. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

De toegang is gratis, maar een gift is welkom (er staat een giftenbus). De organisatie wil graag dat geinteresseerden zich van te voren aanmelden. Dat kan telefonisch: 030 60 67 409 (ieder werkdag van 10.00 tot 12.30 uur, ook voor uw individuele hulpvraag) of per mail: info@hulpdienstnieuwegein.nl.

Het programma voor het Zomerfestival ziet er dit jaar als volgt uit:

Datum Activiteit
Zaterdag 15 juli Optreden van ‘Trio Troost’ met liedjes uit ‘Ja Zuster, Nee Zuster’
Zaterdag 22 juli Het spelen van petanque (met uitleg);
Zaterdag 29 juli Optreden van de band ‘One Trick Pony’;
Zaterdag 5 augustus Optreden van Dick Hegger met zang en gitaar (meezingen mag)
Zaterdag 12 augustus Bewegen op muziek
Zaterdag 19 augustus Optreden ‘Holding de Riddim (meezingshow)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk