Algemene Hulpdienst Nieuwegein Jongerencoaching

Sinds enige tijd biedt de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) jongerencoaching aan. Jongeren tussen de 12 en 30 jaar, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken of een maatje willen die met hen meedenkt, kunnen via de AHN gratis een beroep doen op vrijwillige jongerencoaches. Deze coaches/maatjes zijn speciaal opgeleid om de jongere ondersteuning en een luisterend oor te bieden. Zij lopen een poosje mee met de jongere die daar behoefte aan heeft en kunnen bijvoorbeeld ondersteuning bieden bij problemen op school, bij het zoeken naar een opleiding, baan of stageplek. Zij geven de jongere de tijd en de aandacht om zijn/haar verhaal te doen en samen op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden.

Via de AHN kan de jongere dan kosteloos een beroep doen op vrijwillige jongerencoaches.

Een coach/maatje helpt om doelen te bereiken die voor de jongere belangrijk zijn. Iemand die de jongere ondersteunt waar nodig zodat deze na de coaching zelfstandig weer verder kan. En natuurlijk werken de coaches/maatjes van de AHN onder geheimhouding.

Wil je een coach? Ben je tussen de 12 en 30 jaar oud? Neem dan contact op met de Algemene Hulpdienst Nieuwegein. Dat kan via: Tel. 030-30 73 574 of mail naar begeleider@hulpdienstnieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren