Algemene Hulpdienst Nieuwegein houdt bijeenkomst over verslaving in je omgeving

Sinds januari organiseert de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) op diverse zondagochtenden gedurende het jaar, aan de hand van interessante levensthema’s, Kompassiebijeenkomsten en wandelingen.

Op zondag 27 mei 2018 hebben we wederom interessante sprekers; De Moedige Moeders uit Houten. Zij hebben in hun naaste omgeving te maken met verslaving en de gevolgen daarvan voor hunzelf, partners en hun gezin. Als ervaringsdeskundige hebben zij een hulpgroep opgericht voor ouders, partners en familieleden van verslaafden.

Onder het motto “Samen staan we sterk” houden De Moedige Moeders (en vaders) regelmatig bijeenkomsten en willen zij een laagdrempelig platform bieden waar mensen (anoniem) steun kunnen vinden en met elkaar in contact kunnen komen.

  • Bent u geïnteresseerd of misschien wel betrokken bij dit thema?
  • Wilt u meer weten over verslaving en de gevolgen voor u als naaste?
  • Wilt u iemand helpen maar weet niet hoe?

Wie of wat u ook bent, luisteraar of prater, iedereen is van harte welkom om aanwezig te zijn bij deze bijeenkomsten. Het belooft wederom een inspirerende bijeenkomst te komen. Vanaf 10.00 uur is er een inloop, om 10.30 starten we de bijeenkomst. Na afloop is er ruimte om al wandelend verder met elkaar in gesprek te gaan. Uiterlijk 13.00 uur wordt de bijeenkomst afgesloten.

De bijeenkomst vindt plaats in La Caza (voormalig Wijkhuis De Steeg in de wijk Fokkesteeg) aan de Hoornseschans 101 in Nieuwegein. Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, mocht dit een probleem voor u zijn, dan kunt u voor vervoer contact opnemen met de AHN 030-606 74 09 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 12.30 uur).

Wilt u een bijeenkomst bijwonen, dan stelt de organisatie het op prijs als u zich van tevoren aanmeldt. Dit kan  telefonisch op 030-30 735 74 of via e-mail: kantoor@hulpdienstnieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren