Alg. Beschouwingen Beleidsbegroting 2003

Zo vier weken geleden is het Collegeprogramma besproken in het college en vandaag waren de Algemene Beschouwingen op de Beleidsbegroting voor 2003. Van de PvdA, GroenLinks en de D66 mocht de redactie van De Digitale Stad Nieuwegein ze inmiddels ontvangen. Waar de PvdA de slogan ‘Binden en Boeien’ gebruikte meent de D66 het te moeten doen met ‘Nieuwegein, durf te kiezen’ en GroenLinks met ‘En ik als burger dan?’.

De partijen haalde wel de kern aan. Momenteel merkt de burger weinig tot niets van het nieuwe college, veel achter de schermen geharrewar en de beloofde communicatie met de burger blijft vooralsnog uit. Wij willen u geen mening opdringen en willen u de speeches zonder aanpassingen laten lezen. Rest ons nog wel mede te delen dat sommige websites van de politieke partijen in Nieuwegein niet actueel zijn. Het kan toch een mooie manier van communicatie zijn. Wie geeft nu wie het goede voorbeeld? Dit is het verhaal van de D66 Nieuwegein lees hier de Algemene Beschouwingen van de PvdA Nieuwegein op de Beleidsbegroting 2003 en dit is het het verhaal van GroenLinks.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren