AkoestiCafé Special met Laroux en Van Piekeren

Zolang het maar akoestisch is, biedt het AkoestiCafé een klein, maar professioneel podium op diverse locaties in Nieuwegein voor zowel beginnende als ervaren artiesten. Na het afgelopen, succesvolle seizoen slaan DE KOM en AkoestiCafé dit jaar de handen ineen voor twee ‘AkoestiCafé Specials’. De eerste vindt plaats op vrijdag 21 september aanstaande.

Het concept is simpel: het beste uit eerdere AkoestiCafés op één avond in de kleine zaal van DE KOM. Tijdens de eerste editie op 21 september treden Laroux en Van Piekeren op. De wereldfolk van Laroux en de poëtische, soms hilarische nederpop van Van Piekeren zijn met elkaar verbonden door hun gezamenlijke liefde voor de Nederlandse taal én door hun thuisstad Utrecht. De tribune wordt voor deze avond ingeschoven dus er is volop plek om te dansen. Kaarten zijn te koop via de website van DE KOM.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren