AkoestiCafé met Zoetwater en de Scarlet Stories

Op woensdag 9 mei zal er weer een AkoestiCafé worden gehouden met de bands Zoetwater en de Scarlet Stories. Deze keer Nederlandstalige broederpop en tot akoestiek versmolten metal. Voor de tweede keer is de organisatie te gast bij Theatercafé DE KOM. Het begint om 20.00 uur en de toegang is gratis!

Zoetwater
Broers Jelle en Sieb maken Nederlandstalige folkpop en zingen samen zoals alleen broers dat kunnen. We horen echo’s van Simon & Garfunkel, Bon Iver, Damien Rice en vooruit, de broers Paulusma van Daryll-Ann. Soms klein en breekbaar, dan weer uitbundig, tikje melancholisch, soms vrolijk. Net als het leven zelf!

Broers Jelle en Sieb

Scarlet Stories
“Ingetogen en mysterieus met een stevig metal randje”, zegt Progwereld. Maar dan akoestisch. Beïnvloedt als ze zijn door metal-giganten als Opeth en Korn, maken gitarist Bram te Kamp en zangeres Lisette van den Berg ook als duo live grote indruk. Hun muziek is doorspekt met melancholie en drama, krachtig neergezet met ijzersterke gitaarpartijen en omhoog getild door vocale hoogstandjes. Niet voor niets zong Lisette vorig jaar bij de concerten van Ayreon… de progrock-liefhebbers weten genoeg!

Gitarist Bram te Kamp en zangeres Lisette van den Berg

De laatste editie van het seizoen is op woensdag 13 juni aanstaande. Dan zal het Akoesticafe worden gehouden in ‘t Veerhuis aan de Nijemonde 4. Het nieuwe seizoen begint weer op woensdag 12 september 2018.

Foto’s van de avond door Wouter Haring achteraf bijgeplaatst

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!