AkoestiCafé met Engelse blues-sensatie John Fairhurst

Op woensdag 10 oktober is in het AkoestiCafé John Fairhurst te gast. Vergezeld door zijn vaste drummer maakt deze Engelse bluesgitarist een tweeweekse tournee door Nederland en België. Daarbij spelen ze twee shows in Nederland, waaronder dus bij het AkoestiCafé. Fairhurst zit in de voorhoede van de ‘new wave of British blues & rock’. Zijn rauwe, energieke muziek wordt vergeleken met Howlin’ Wolf, White Stripes en Seasick Steve. Dampend, uitbundig en opwindend: misschien wat minder akoestisch maar een geweldige aftrap voor het nieuwe seizoen AkoestiCafé.

De avond wordt geopend door Cas Ronckers. Deze Limburgse singer-songwriter was op jonge leeftijd al Serious Talent bij 3FM en deelnemer bij Giel’s Beste Singer-songwriter. Met zijn band CAS speelt hij in het voorprogramma van bands als DeWolff en Rowwen Hèze. Bij het AkoestiCafé komt hij solo zijn stevige popliedjes laten horen.

Het AkoestiCafé is dit keer in ’t Veerhuis aan de Nijemonde 4 in Nieuwegein-Zuid. Aanvang 20.30 uur, de deur is een half uur eerder open. De toegang is gratis, een vrijwillige financiële bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.

John Fairhurst

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren