AHN Zomerfestival zaterdag 23 juli met Zoeba (ZOmaarEenBAnd)

Na het succesvolle en gezellige optreden van afgelopen zaterdag door Dick Hegger is het zaterdag 23 juli wederom een muzikaal feestje bij het AHN Zomerfestival, ook dit keer worden de gasten weer verrast met een gezellige middag.

Zoeba (ZOmaarEenBAnd) komt dit keer weer optreden. Vorige keer waren niet alleen de gasten enthousiast, ook de bandleden waren erg enthousiast om voor hen te mogen optreden. Zij komen naar het AHN Zomerfestival en zullen veel oude en bekende nummers ten gehore brengen en vinden het leuk als u gezellig aanschuift bij hun optreden.

De middag begint om 13.30 uur en duurt tot uiterlijk 16.00 uur. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Locatie: Petanque Centrum Nieuwegein, Galecopperzoom 1 in de wijk Galecop. Aanmelden vooraf is gewenst, dit kan via adm.medewerker@hulpdienstnieuwegein.nl of telefonisch via 030-60 67 409, op werkdagen te bereiken tussen 10.00 uur en 12.30 uur. Mocht het vervoer een probleem zijn, dan kan bij tijdige aanmelding naar een oplossing worden gezocht.

Daarna gaat het AHN Zomerfestival verder met:
Zaterdag 30 juli – Band: One Trick Pony, ieder jaar weer een succes
Zaterdag 06 augustus – Laagdrempelig bewegen en een hoop gezelligheid
Zaterdag 13 augustus – Petanque spelen met uitleg
Zaterdag 20 augustus – Zomerbingo met leuke prijsjes

De Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het welzijn van Nieuwegeinse inwoners, die zonder hulp in een kwetsbare positie komen of blijven. Zij doen dat door het aanbieden, versterken en zichtbaar maken van eenvoudige en informele oplossingen van, voor en door Nieuwegeinse inwoners. Zij richten zich hierbij vooral op zieken, ouderen en eenzame in hun functioneren beperkte medeburgers.

De hulp die de AHN biedt is te onderscheiden in Praktische hulp, Sociale ondersteuning, en Ontspanning en ontmoeting. De AHN vrijwilligers staan voor u klaar als hulp van familie, vrienden of bekenden niet voldoende is of als professionele instellingen geen hulp kunnen bieden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk