AHN Zomerfestival in teken van bewegen

Zaterdag 6 augustus staat dit keer bewegen op het programma tijdens het AHN Zomerfestival. Onder leiding van Ria Schakel doen de deelnemers voorzichtig wat oefeningen op de stoel om de spieren wat losser te maken. Lukt dat niet dan mag u ook gezellig langskomen en meegenieten van gezelligheid, aanmoedigen met een hapje en een drankje, een spelletje of gewoon lekker rondkijken. Ook dit jaar gaat het om wat u wilt en kunt meedoen en verder een hoop gezelligheid met de andere gasten.

De zaterdagmiddag van 6 augustus begint om 13.30 uur en duurt tot uiterlijk 16.00 uur. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Locatie: Petanque Centrum Nieuwegein aan de Galecopperzoom 1 in de wijk Galecop. Aanmelden vooraf is gewenst, dit kan door een e-mailtje te sturen naar: adm.medewerker@hulpdienstnieuwegein.nl of telefonisch via 030-60 67 409, op werkdagen te bereiken tussen 10.00 en 12.30 uur. Mocht het vervoer een probleem zijn, dan kan bij tijdige aanmelding naar een oplossing worden gezocht.

Daarna gaat het AHN Zomerfestival verder met:
Zaterdag 13 augustus – Petanque spelen met uitleg
Zaterdag 20 augustus – Zomerbingo met leuke prijsjes

De Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het welzijn van Nieuwegeinse inwoners, die zonder hulp in een kwetsbare positie komen of blijven. Zij doen dat door het aanbieden, versterken en zichtbaar maken van eenvoudige en informele oplossingen van, voor en door Nieuwegeinse inwoners. Zij richten zich hierbij vooral op zieken, ouderen en eenzame in hun functioneren beperkte medeburgers.

De hulp die de AHN biedt is te onderscheiden in Praktische hulpSociale ondersteuning, en Ontspanning en ontmoeting. De AHN vrijwilligers staan voor u klaar als hulp van familie, vrienden of bekenden niet voldoende is of als professionele instellingen geen hulp kunnen bieden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk