AHN Zomerfestival

De zomervakantie is begonnen en veel stadsgenoten zijn vertrokken naar verre oorden, zodat ouderen en behoeftige medeburgers meer op zichzelf worden teruggeworpen. Daarom organiseert de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) tijdens de zomervakantie een zomerfestival voor ontspanning en ontmoeting. Iedere zaterdagmiddag zal er, naast de standaard gezelligheid, ook nog een speciale activiteit plaatsvinden. Iedereen is van harte welkom om binnen te lopen en aan te schuiven.

Kijk voor het programma op de website van de AHN. De middagen starten om 13.30 uur en we eindigen de bijeenkomsten om 16.00 uur, er is een vrije inloop, gratis entree, koffie en thee met wat lekkers. Mocht het vervoer een probleem zijn, dan kunt u tijdig contact opnemen met de Algemene Hulpdienst (iedere werkdag bereikbaar tussen 10.00 uur en 12.30 uur op 030 – 60 67 409).

Het zomerfestival wordt gehouden bij Stichting Boogh aan de Oortjesburg 2 in de wijk Batau-Noord. Op de onderstaande  zaterdagmiddagen zijn de volgende activiteiten:

Zaterdag 28 juli  Een muzikaal uurtje met het bekende Nieuwegeinse duo Dick Hegger en Aloysia Rosenboom
Zaterdag 04 augustus Verrassingsactiviteit
Zaterdag 11 augustus  De beentjes van de vloer met Ton Vermeulen van Country Line Dance Fort Vreeswijk
Zaterdag 18 augustus  Laagdrempelig bewegen met een bal o.l.v. Ria Schakel (HVN ism SportID) of enthousiast aanmoedigen
Zaterdag 25 augustus Verrassingsactiviteit

One thought on “AHN Zomerfestival

  1. John

    Hier wordt je toch vrolijk van?
    Bij movactor sluiten ze de deuren voor een zinloze verbouwing.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!