AHN viert verjaardag 90-jarige vrijwilliger

Tijdens de koffieochtend voor vrijwilligers van de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) werd donderdag 26 januari de 90e verjaardag gevierd van Annemarie. Zij is al 42 jaar actief als vrijwilliger van de AHN.

In haar jonge jaren deed ze voornamelijk huishoudelijk werk, klusjes en boodschappen voor mensen. Toen dat vanwege haar gevorderde leeftijd te zwaar werd, heeft ze nog een poos begeleid vervoer gedaan en nu ze zelf gebonden is aan een scootmobiel, verzorgt Annemarie nog altijd verjaardagskaarten voor de vrijwilligers van de AHN. Zo blijft deze 90-jarige actief en van betekenis voor de medemens. ‘Terecht een hiep hiep hoera voor deze AHN-vrijwilliger!’

Ove de Algemene Hulpdienst Nieuwegein
Sinds 1974 is de AHN actief in Nieuwegein en op dit moment kent de AHN 140 vaste en gescreende vrijwilligers. Dat geeft een veilig en vertrouwd gevoel bij hulpvragers. Ook voor andere vormen van dienstverlening en/of ondersteuning door vrijwilligers kunt u de AHN bellen.

Mocht u dus hulp nodig hebben met boodschappen doen of anderszins, schroom dan niet om de AHN te bellen. Dat kan iedere werkdag tussen 10.00 uur en 12.30 uur via het telefoonnummer: 030- 60 67 409. Voor meer informatie zie de website van de Algemene Hulpdienst in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren