AHN start ‘tele-koffiepraatje’

De Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) blijft op zoek naar mogelijkheden om in deze tijd mensen, naast hulp en ondersteuning, ook gezelligheid te bieden. Want wat missen we vrienden, gezelschap, even een bakkie doen met iemand. Vandaar dat de AHN nu van start gaat met het AHN tele-koffiepraatje: een telefonisch koffie-uurtje voor maximaal 6 mensen tegelijk.

Dit doen ze natuurlijk veilig en vertrouwd. Vanuit de AHN neemt er één gescreende en vaste vrijwilliger als belcoördinator deel aan het groepsgesprek. Deze belt de deelnemers en kan het gesprek, indien nodig, in goede banen leiden. Zo kan er op afstand van elkaar genoten worden van een kopje koffie en een gezellig praatje.

Hoe werkt het AHN tele-koffiepraatje
Het werkt zeer eenvoudig, het enige wat u nodig heeft, is uw telefoon, een gemakkelijke stoel en een lekker kopje koffie. Op een afgesproken tijdstip zit iedereen klaar met koffie, iets lekkers erbij en een mobiele of vaste telefoon. De AHN belcoördinator belt vervolgens alle deelnemers en het groepsgesprek kan beginnen. Wat volgt is een gezellig koffiepraatje met elkaar van maximaal een uur. De groep bepaalt in onderling overleg wanneer het volgende AHN tele-koffiepraatje is.

Heeft u interesse om hieraan mee te doen of misschien kent u iemand die mee wilt doen?
Deelnemers kunnen zich via begeleider@hulpdienstnieuwegein.nl aanmelden of telefonisch 030-60 67 409 op werkdagen van 10.00 uur tot 12.30 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren