AHN Kookworkshop voor jongeren 25 tot en met 40 jaar

Op zaterdag 17 oktober gaat de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) weer beginnen met de zaterdagactiviteit speciaal voor 25 t/m 40 jarigen.  Tijdens deze activiteit gaan de deelnemers met elkaar aan de slag om een gezellige maaltijd te bereiden, er is tijd voor een praatje en/of een spelletje. ‘Iedere keer mogen wij nieuwe gasten verwelkomen, waardoor er een open sfeer heerst en je van harte welkom bent’ aldus de AHN.

De activiteit wordt zaterdag 17 oktober van 10.30 uur tot 14.00 uur gehouden in Buurtplein Doorslag aan de Parelduiker 13 in Nieuwegein Zuid. Aanmelden vooraf verplicht bij begeleider@hulpdienstnieuwegein.nl of telefonisch op werkdagen tussen 10.00 en 12.30 uur op 030 60 67 409. Deelname is gratis.

Om 10.30 uur gaan de deuren open en zijn de deelnemers van harte welkom en kun je kennismaken met de andere deelnemers. Onder het genot van koffie/thee geven de kok-vrijwilligers uitleg over de te bereiden (warme) lunch onder het motto van “Creatief koken met een beperkt budget”. De deelnemers gaan dan samen (op 1,5 meter afstand)  aan de slag met de voorbereidingen. Ook kan je vragen stellen en ideeën opdoen over gezond koken voor een lage prijs. Rond 12.30 uur wordt er met elkaar aan tafel gegeten en om uiterlijk 14.00 uur komt er een einde aan dit gezellige samenzijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk