AHN Kookworkshop: ‘Creatief koken met een beperkt budget en Kerstsoos’

Op zaterdag 7 december aanstaande houdt de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) weer haar kookworkshop ‘Creatief koken met een beperkt budget.’ De workshop is van 10.00 uur tot 12.30 uur en wordt gehouden in de recreatieruimte van de Boogh aan de Oortjesburg 2 in Batau Noord. Aansluitend van de kookworkshop is er tot 13.30 uur een gezamenlijke lunch. Deelname is gratis.

Tijdens deze kookworkshop gaan de deelnemers onder begeleiding van een hobby-kok met elkaar aan de slag om een gezonde, warme twee-gangen lunch te bereiden met een beperkt budget. Vindt u het gezellig om samen met anderen te gaan koken en te eten? Meld u dan aan. Dat kan via e-mail: begeleider@hulpdienstnieuwegein.nl of telefonisch op nummer: 030-3073574. Deelname is gratis, er zijn echter maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meldt u snel aan.

Over de kookworkshop
Tijdens deze kookworkshop gaat u een lekker gerecht maken die samen wordt besproken. De kookworkshop begint met een uitleg over het menu. Daarna wordt er gezamenlijk inkopen gedaan en vervolgens wordt er met elkaar, onder begeleiding, aan het kokkerellen geslagen. Om 12.30 uur wordt er gezamenlijk gegeten, waarbij iedere deelnemer een gast mag uitnodigen om hiervan mee te genieten. Om 13.30 uur is de lunch afgelopen en begint de Kerstsoos. Het is niet verplicht om hieraan deel te nemen.

De Kerstsoos
Onder begeleiding van een schilderes gaan de deelnemers creatief aan de slag om zelf een kerstschilderijtje te maken. Wilt u liever Rummikub spelen, dan bent u tevens van harte welkom want ook daar is gelegenheid voor. De middag duurt tot 16.00 uur en kent een vrije inloop.

Is vervoer een probleem, dan hoort de AHN het graag om samen met u naar een oplossing te kijken. Mocht u nog vragen hebben of u wilt zich opgeven voor de kookworkshop en/of de lunch: begeleider@hulpdienstnieuwegein.nl, telefonisch te bereiken onder 030-3073574.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren