Agressieve man maakt tweede slachtoffer

Een 38-jarige man uit Nieuwegein wordt half augustus en eind september uitgescholden, bedreigd en zelfs mishandeld door een nog onbekende jongeman. In de uitzending van 19 oktober 2016 besteedden we al aandacht aan deze zaak. Maar na de uitzending meldde zich een nieuw slachtoffer.

KOPSTOTEN
Op vrijdagochtend 26 augustus lopen drie vrouwen samen met hun honden bij een groenstrook tussen het Wenckebachplantsoen en de Sluyterslaan in Nieuwegein. Er komt dan een fietser hun kant opgefietst over het voetpad. Eén van de vrouwen wil het voetpad oplopen. Zij is 74 jaar en slecht ter been en gebruikt daarom een rollator. De fietser moet hard remmen om de vrouw te ontwijken. Zij roept hem na dat hij moet uitkijken en dat het een voetpad is. De man stopt en begint de vrouw uit te schelden. Hij bedreigt haar zelfs met de dood. Vervolgens stapt hij op zijn fiets en steekt de Sluyterslaan over en verdwijnt achter een flat.

De vrouwen zijn nauwelijks van de schrik bekomen als dezelfde man vanachter de flat aan de Sluyterslaan weer aan komt lopen. Met een driftige pas loopt hij op één van de andere vrouwen af en uit weer verbale doodsbedreigingen. De jongeman gaat dicht op de 41-jarige vrouw staan, bedreigt haar en geeft haar vervolgens twee kopstoten. Eén van de andere vrouwen springt er dan tussen en de agressieveling gaat er dan vandoor.

TWEE SLACHTOFFERS
Deze jongeman maakte dus twee slachtoffers. Nu is er beeld van hem als hij in de Plussupermarkt in Nieuwegein is. Hier is te zien hoe hij de winkelmedewerker schofterig behandeld en er dan weer vandoor gaat.

SIGNALEMENT
Verdachte
– blanke man
– 25 – 30 jaar
– mager postuur
– ongeveer 1.75 – 1.85 m
– kort, donker haar
– donkere jas met capuchon met daaronder een lichtgekleurd shirt
– donkere rugtas

Wie is toch deze agressieveling? Hij moet gevonden want hij heeft meerdere misdrijven op zijn kerfstok. Met uw tips krijgen we hem hopelijk van de straat. Bel gratis naar 0800 – 6070 en wilt u anoniem blijven: 0800 – 7000.

One thought on “Agressieve man maakt tweede slachtoffer

  1. […] Een 31-jarige man uit Nieuwegein heeft zich gemeld bij de politie. Hij zag zichzelf onlangs een dubieuze rol spelen in het opsporingsprogramma Bureau Hengeveld op RTV Utrecht. De man werd gezocht voor aan aantal incidenten waarbij hij mensen uitschold, bedreigde en in een aan…. […]

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk