Agenten posten na melding getuige

Op dinsdagavond 3 december hielden agenten een man aan op verdenking van poging inbraak. Een getuige zag ‘s middags dat personen op een scooter iets neerlegden langs het fietspad aan de Lohengrinhof. Het bleek een breekijzer te zijn. De politie werd gebeld en agenten besloten in de omgeving te posten om te kijken of iemand het inbrekerswerktuig zou komen halen.

Rond 19.30 uur kwam er een scooter met gedoofde lichten aan rijden. De scooterbestuurder, geen onbekende van de politie, stopte en raapte het breekijzer op. Agenten gingen erheen. Bij het zien van de agenten ging de man er snel vandoor. Na een korte achtervolging is de 18-jarige man uit Nieuwegein aangehouden voor poging inbraak. Hij is in verzekering gesteld. Het breekijzer en de scooter zijn in beslag genomen voor onderzoek. Op de scooter zaten valse kentekenplaten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren