Katern

Concert NAS en ’t Jong in de Bron

Op zaterdag 7 maart verzorgt het NAS met medewerking van ’t JoNG een concert in De Bron aan de Buizerdlaan 1 in Nieuwegein. Op het programma staat de muzikale vertaling van vier oeroude elementen: water, aarde, lucht en vuur. Laat u meenemen door de vloeiende, warme en energierijke klanken van dit concert. ‘Wij spelen voor u de Hebriden van Felix Mendelssohn- Bartohldy maar ook ‘Aan de Amsterdamse Grachten’. De jeugdige spelers van ‘t Jong laten alvast hun repertoire horen, voordat zij afreizen voor een studiereis naar Engeland met o.a. in the Persian market van Ketelby en Poet and pesant, van Von Suppé’ aldus de organisatie.

Het NAS bestaat uit ongeveer 35 enthousiaste volwassen musici onder leiding van dirigent Hans de Munnik.’t JoNg is een symfonie-orkest dat in 2013 al 25 jaar bestaat. Muzikanten van twaalf tot vijfentwintig jaar spelen een gevarieerd repertoire van film- tot klassieke muziek. De leiding is in handen van dirigent Gerard Poot. We geven regelmatig (samen of apart) concerten in de regio en organiseren studieweekends.

Kaarten kunt u ter plekke kopen. Aanvang: 20.00 uur. Prijs voorverkoop € 12,00. Kinderen jonger dan 12 jaar en 65+, CJP betalen € 10,00. Vooraf bestellen kan ook per mail: kaartverkoop@nasnieuwegein.nl of via telefoonnummer 030 – 6044655.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren