Afvalroadshowbus parkeert bij OBS de Krullevaar

Vrijdag, 10 december jl., stond de Afvalroadshowbus bij basisschool De Krullevaar aan de Groenling. Ouders en leerlingen van De Krullevaar kunnen sinds begin november 2010 hun kleine elektrische apparaten en (tuin)gereedschap in de speciale Wecycle-bakken op school inleveren. De speciale afvalbus, een initiatief van de Utrechtse gemeenten, gaat helemaal over het recyclen van alle soorten afval. In de bus werden de leerlingen op een uitdagende én leerzame manier persoonlijk en spelenderwijs geïnformeerd over alle ins en outs van afvalscheiding en afvalrecycling.
In de Afvalroadshowbus draaide onder andere de campagnefilm ‘Doe meer met afval’ en was een informatieve wand met allerlei interactieve onderdelen aanwezig. De Krullevaar leerlingen konden ook allerlei spellen doen en meedoen aan een quiz. Op deze manier beantwoordden zij op een speelse manier de meeste uiteenlopende vragen over afval.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren


%d bloggers liken dit: