‘Ad Witte gaat voor de Wind’ in het KCN

‘Ad Witte gaat voor de wind’: hij zoekt als landschapsfotograaf naar de invloed van de wind om ons heen. Daarom is hij er op uit geweest om juist tijdens harde wind die effecten te fotograferen: heen en weer zwiepende bloemen in de uiterwaarden, opgezweept water in de rivieren, plassen of aan de kust en stuifzand op het strand of in de duinen. Maar ook de mens maakt gebruik van de wind: het bouwen van windmolens en het varen met zeilschepen en ook dat heeft hij in landschapsfoto’s verwerkt.

Al deze foto’s heeft hij samengebracht in de expositie ‘Ad Witte gaat voor de Wind’. De expositie vindt plaats van 4 januari t/m 2 februari 2014 in het Kunstenaars Centrum Nieuwegein. Ad Witte is al jaren lid van Fotogroep Fotogein en heeft diverse prijzen gewonnen bij wedstrijden van de Bond van Nederlandse Amateur Fotografen. De galerie van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein aan de Kerkstraat 38 in Jutphaas is op zater- en zondagen geopend op van 14.00 uur tot 17.00 uur. Gratis toegang.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren